Uppdaterad 13 januari 17:12

13 januari 15:00, Försvunnen person, Mora

Bror är hittad

En man är anmäld försvunnen från sitt boende i centrumMannen, som är i 95-årsåldern, var senast synlig vid 14-tiden idag, fredag.

Mannen, som heter Bror, är ca 162 cm lång och har  smärt kroppsform och rör sig raskt i förhållande till sin ålder. Han är relativt tunnhårig. 

Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd en täckjacka med vita ränder, mörka jeans och gymnastikskor. Han bar troligtvis också en mörkblå keps.

Mannen kan ha svårt att orientera sig på grund av demenssjukdom och om du tror att du har sett honom, ring 114 14 och uppge ”Tips” när du kommer till talsvar. Om du tror att du ser mannen just nu, ring 112.

UPPDATERING kl. 17.11

Den försvunne mannen är hittad och kommer att bli körd till sin bostad. Han har gått ett antal kilometer och knackat på i flera stugor till dess att han kom till en bekant. Han mår efter omständigheterna bra.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.