Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

Uppdaterad 17 januari 16:10

13 januari 15:33, Försvunnen person, Hallstahammar

Polisen söker efter en äldre man som anmälts försvunnen i Hallstahammar.

Polisen söker efter en man i 85-årsåldern som anmälts försvunnen av sina anhöriga. Mannen sågs senast vid Knektbacken strax före klockan 13 idag då han skulle iväg på ett ärende man har sedan inte kommit hem igen. 


Ring 114 14 om du har uppgifter som kan hjälpa polisen att hitta mannen.
Ring 112 i nödsituationer.

Uppdatering 230114 kl 10.30: Polisens sökinsats pågår fortfarande med flera resurser, bland annat används UAS (drönare) i sökandet.

Polisen vill ha hjälp från allmänheten med dels iakttagelser men även med att boende i området kring Knektbacken tittar efter mannen i sina trädgårdar och exempelvis uthus och garage. Om man ser mannen eller vet var han kan befinna sig ska man kontakta polisens ledningscentral via telefonnummer 112.

Uppdatering, 11.30: 

Signalementet har uppdaterats. Mannen var klädd i blåa jeans, en sliten knälång grågrön täckjacka, tjockare yllekeps med öronlappar och bruna kängor/större promenadskor.

Uppdatering, 17/1, kl 16:11:

Klockan 13:00 tog polisen beslutet att avbryta den stora sökinsatsen. Mannens anhöriga är underrättade och informerade om beslutet. Sökande efter mannen kommer att fortsätta i mindre skala och under ledning av lokalpolisområdet.

Polisen vill passa på att tacka alla som har medverkat i sökinsatsen. Både egen personal, men också externa aktörer som bland annat hemvärnet, och ett stort tack också till allmänheten som har engagerat sig och hört av sig med tips och iakttagelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.