Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

14 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

01.03 Halmstad, våld mot tjänsteman
Personal från ett hotell på Norra Vägen ringde polisen eftersom en man vägrade lämna hotellbaren vid stängning. När polisen omhändertog mannen, som är i 50-årsåldern, började han bli aggressiv och slå mot poliserna. Han omhändertogs för fylleri och rapporterades för våld mot tjänsteman.

02.05 Laholm, brand
På Snödroppevägen har en parkerad A-traktor börjat att brinna. Räddningstjänst och polis larmade. Branden troligtvis anlagd och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

02.43 Kungsbacka, rattfylleri
På Göteborgsvägen stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporterades för rattfylleri.


Misshandel i relation - Polisområde Halland
En kvinna har under natten blivit misshandlad av sin sambo genom att han har slagit henne i huvudet med något hårt föremål. Hon började blöda och fick åka med ambulansen till sjukhus. Polisen kunde gripa mannen i parets gemensamma bostad misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.