14 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22.28 Mölndal, stöld
På Arnegårdsgatan ser vaktbolaget i sina kameror hur en man gör inbrott i en bil utanför en bilfirma. Efter en stund lämnar mannen platsen på en moped men kan snabbt stoppas av en polispatrull. Mannen, som är i 40-årsåldern, grips och en del verktyg tas i beslag. 

23.21 Mölndal, inbrott i klubbstuga
Polis larmas till Öis-gården där två personer tagit sig in i klubbstugan genom ett fönster. Man har stulit gods, troligtvis kläder, som man sen har lastat i en av klubbens bilar som man också stulit. Ytterligare en av klubbens bilar stals men den tände man eld på vid en parkering i närheten. Det finns bra kameramaterial från händelsen men ännu är ingen gripen. Anmälningar om stöld genom inbrott, skadegörelse genom brand samt tillgrepp av fortskaffningsmedel har upprättats.

03.04 Falköping, misshandel
På Wetterlinsgatan har en man i 25-årsåldern blivit slagen i huvudet med någon form av tillhygge. Han uppger att det var en kvinna och en man som misshandlade honom. När polisen kom till platsen fanns inga gärningspersoner kvar och ingen har gripits. Ambulans tillkallades men det är oklart om mannen behövde åka med till sjukhus.

03.31 Göteborg, rån
På Selma Lagerlöfs Torg har en kvinna i 25-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man kom fram och puttade omkull henne när hon höll sin telefon i handen. När de ligger på marken kommer ytterligare en person, troligen en kvinna, fram och tar mobiltelefonen. Därefter försvinner de båda från platsen. Den rånade kvinnan ska inte ha fått några skador. Ingen gripen.

Misshandel i relation - Polisområde Älvsborg
Under natten ringde en kvinna till polisen efter att ha blivit misshandlad av sin pojkvän. Han ska ha slagit henne hårt i ansiktet så att hon börjat blöda. Oklart om hon behövde åka till sjukhus. Mannen lämnade bostaden men kunde gripas precis utanför misstänkt för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.