14 januari 08:48, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

05:06 Olaga hot, Luleå
Polisen beordras till en adress i Luleå med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter ska två män ha bråkat med varandra. Polisen tar upp en anmälan om olaga hot samt vållande till kroppsskada då den ena mannen oavsiktligt kan ha orsakat en skada på den andra mannen i samband med bråket. Målsäganden uppsöker sjukvård. Ingen person är frihetsberövad i ärendet.

Övrigt: Under tidsperioden från midnatt till 07:00 har tre viltolyckor/renpåkörningar rapporterats till polisen. En skedde på riksväg 94 Pålsträsk, Älvsbyn, en i Riddarberg, Älvsbyn och en på riksväg 95 i Jäkkvik, Arjeplog. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.