Uppdaterad 15 januari 00:05

14 januari 14:13, Brand, Falkenberg

Brand i garage på Lertäktsvägen.

Enligt uppgifter från platsen är det kraftig rökutveckling. Röken blåser in mot lägenheterna i närheten som troligen måste utrymmas. Räddningstjänsten arbetar med att bekämpa branden. Inga personskador.

15.40 De personer som evakuerades kan nu återvända till sina lägenheter. I samband med att branden startade sågs en man springa från platsen. En förundersökning om mordbrand kommer att inledas och platsen spärras av för en teknisk undersökning. Ingen misstänkt i nuläget.

00:04

Vid en branden förstördes  en garagelänga med sexton garage samt ett tiotal fordon. Händelsen är rubricerad som mordbrand och en person är anhållen för brottet.

Ett antal utredningsåtgärder är utförda men utredningen har visat att det finns ytterligare vittnen som polisen ej ännu fått kontakt med.

Polisen söker kontakt med personer som har upplysningar om händelsen och önskar att dessa personer kontaktar polisen på 11414.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.