Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

15 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

01.20 Göteborg, försök till mord
I en bostad i Säve har en man i 45-årsåldern blivit grovt misshandlad och har skador i ansiktet. Han fördes till sjukhus med ambulans och är allvarligt skadad. I bostaden befann sig ytterligare två män, den ene i 30-årsåldern och den andre i 50-årsåldern, och båda greps misstänkta för försök till mord. Ytterligare en man greps senare på annan plats misstänkt för försök till mord. Han är i 55-åråldern. Bostaden har spärrats av för en teknisk undersökning.

02.40 Göteborg, misshandel
Utanför en krog på Kungsportsavenyen har det varit bråk mellan flera personer. En man i 25-årsåldern fick köras till sjukhus i ambulans med allvarliga skallskador. Några personer avvisades från platsen och en man i 45-årsåldern hämtades senare till förhör misstänkt för misshandel.

04.03 Göteborg, inbrott
Ett vittne ringde polisen om ett pågående inbrott på en trafikskola på Artillerigatan. En man hade slagit sönder ett fönster och tagit sig in i lokalen och fått med sig bland annat en cykel. Polisen är snabbt på plats och kan gripa mannen i nära anslutning till lokalen. Mannen, som är i 40-årsåldern, misstänks för stöld genom inbrott.

04.40 Mölndal, trafikolycka
På E6 vid Lackarebäcksmotet har två bilar varit inblandade i en olycka. Fyra personer i den ena bilen, två kvinnor och två män i 20-årsåldern, fick föras till sjukhus med oklara skador. Föraren av samma bil, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri samt vårdslöshet i trafik. Ingen i den andra bilen skadade sig.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.