15 januari 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Elva personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

05:34 Polispatruller larmades till Skäggetorp i Linköping med anledning av att inringare hört höga smällar. Väl på plats söktes områden av, bland annat vid Storgården och Rusthållaregården, men inga tecken på brott har upptäckts. Utgångspunkten är att smällarna ska ha kommit från en äldre bilmodell. Insatsen avslutades vid 06:11. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.