Uppdaterad 15 januari 09:13

15 januari 07:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

06:45 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en adress utanför Ålberga, Nyköping, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det brinna med öppna lågor i ett stall. Polis anlände till platsen 07:14. Det finns initialt inga uppgifter om personskador. Uppdatering 09:10: En anmälan om brand utan misstanke om brott kommer skrivas. Polispatrull har lämnat. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, viltolycka med vildsvin, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.