15 januari 08:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:52 Skadegörelse, Luleå
Polisen uppmärksammas på en skadegörelse på en restaurang i Luleå centrum. En man misstänks ha tagit sönder bland annat en fönsterruta. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

02:18 Misshandel, Piteå
Polisen uppmärksammas på en misshandel utanför ett uteställe i Piteå. En man ska ha blivit misshandlad. Förhör hålls och anmälan om misshandel upprättas.

02:34 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till ett uteställe i Kiruna där väktare har envarsgripit en man misstänkt för misshandel, Mannen ska ha misshandlat en annan man som förs till sjukvård. Skadeläget är oklart. Anmälan om misshandel upprättas. 

03:03 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en nykterhetskontroll på Hjalmar Lundbohmsvägen/Ingenjörsgatan i Kiruna. 15 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

03:04 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrum med anledning av ett bråk mellan flera personer. Polisen pratar med personer på platsen och tar upp anmälan gällande misshandel. Det finns ingen information om att någon person ska ha behövt uppsöka sjukvård. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.