16 januari 07:29, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:05 Viltolycka, Ånge
En viltolycka på riksväg 83 vid Hallsta anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Det är oklart hur det gick för rådjuret och eftersöksjägare kontaktas.

23:09 Viltolycka, Ånge
En viltolycka på E14 vid Fränsta anmäls till polisen. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret dog.

23:19 Viltolycka, Örnsköldsvik
En viltolycka vid Bergvattnet anmäls till polisen. En personbil och två älgar är inblandade. Det finns inga uppgifter om att personen som färdades i bilen uppsöker sjukvård. En av älgarna dog.

02:54 Viltolycka, Örnsköldsvik
En viltolycka på länsväg 889 i trakten av Kornsjö anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera rådjuret.

06:21 Viltolycka, Kramfors
En viltolycka på länsväg 332 i trakten av Yttered anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

06:39 Viltolycka, Sundsvall
En viltolycka i Ankarsvik anmäls till polisen. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.