17 januari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län.

00:59 Polis och räddningstjänst beordrades till Butängsgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. Det ska inte ha funnits någon spridningsrisk. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt för branden.

03:24 Polis och räddningstjänst beordrades till Bergsvägen i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. När polis anlänt till platsen var bilen helt övertänd. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

05:17 Polis och räddningstjänst beordrades till Lansengatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil vid ett inhägnat område ha börjat brinna. Polis har varit på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand samt olaga intrång kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga personskador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.