19 januari 06:47, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

22.21 Rattfylleri, Hindsbo, Skara. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, visar tecken på påverkan. Hon tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. 

23.11 Försök till mord, Sahlgrenska. Polis skickas till Sahlgrenska, dit en stickskadad man tagit sig. Mannen, som är i 20-års åldern, är då vaken och talbar. Hans skador är inte livshotande. En plats som tros vara brottsplatsen, ett område utomhus vid Fredrikskulle, spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Händelsen rubriceras som försök till mord. Det finns ingen misstänkt. 

23.43 Rattfylleri, väg 172 Bengtsfors. Polis stannar en mopedist för kontroll, där mopedisten, en kvinna, visar tecken på påverkan. Hon tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

00.52 Rattfylleri, väg 27 Aplared. Polis stannar en personbil för kontroll, där föraren, en kvinna, visar tecken på narkotikapåverkan. Hon saknar också behörighet att köra bil. Kvinnan tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning. 

03.39 Stöld genom inbrott, Åsbogatan, Borås. Polis och väktare skickas till åsbogatan efter att ett larm lösts ut från en butik. När polis och väktare kommer fram finns ingen person kvar i butiken, men flera personer kontrolleras i området. En person visar tecken på narkotikapåverkan, och tas med för provtagning. ytterligare personer blir misstänkta för inbrottet. Det är okänt vad som eventuellt är tillgripet i samband med inbrottet. 

04.43 Brand, Kapellgatan, Trollhättan. Polis och räddningstjänst larmas till Kapellgatan, där det brinner i en personbil. En anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

05.08 Brand, Råda, Lidköping. Polis och räddningstjänst larmas till Råda där det brinner i en ladugård. Det finns inga djur i ladugården, som dock är övertänd och brinner ner. En anmälan om mordbrand skrivs. Det är okänt hur branden startat. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.