20 januari 07:28, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har ur polisiär synvinkel varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av de ärenden som är hanterade

Misshandel, Karlstad kl. 22.28

Flera män har misshandlat en kvinna i 20-årsåldern, utomhus, i Kronoparken. Kvinnan var på väg hem till sin bostad då flera för henne okända män attackerade henne med slag och sparkar så att kvinnan ramlade till marken. Männen försvann därefter från platsen. Flera patruller har varit i området och letat efter de misstänkta utan att hitta någon. Kvinnan behövde inte uppsöka akutsjukvård. Polisen skriven en anmälan om grov misshandel.

Stöld, Eda kl. 22.31

En man är misstänkt för stöld av diesel vid ett företag i Charlottenberg. Polisen har varit på plats efter att anställda har uppmärksammat en pågående dieselstöld. Polisen höll förhör med den misstänkta mannen, som är i 35-årsåldern, och därefter fick han lämna platsen.

Stöld, Torsby kl. 01.37

En eller flera okända personer har stulit en skoter och lämnat den på E16 i höjd med Fryksände. Polisen har varit på plats och man har tagit skotern i beslag. Det är för presstalespersonen oklart varifrån skotern är stulen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

I övrigt har vi bland annat kontrollerat 10 personer eller fordon och hanterat 2 viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.