20 januari 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har, ur polisiär synvinkel, varit en normal natt i länet. Nedan följer ett utdrag av de ärenden som är hanterade

Misshandel, Malung-Sälen kl. 22.30.

En man och en kvinna är misstänkta för att ha misshandlat varandra i en bostad. De båda känner varandra sedan tidigare. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel där de båda alltså både är brottsoffer och förövare. Ingen av de inblandade ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 00.23

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika, i Lindvallen, efter att en patrull kontrollerat honom. Mannen var så påverkad att han blev omhändertagen enligt LOB efter provtagning. Resultatet på provet får visa om han har begått något brott.

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 01.01

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika, i Lindvallen, efter att en patrull kontrollerat honom. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 10 personer eller fordon, hanterat 2 ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat 2 viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.