20 januari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 30 ärenden som rör Södermanlands län.   Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:40 En personbil kolliderade med en älg på riksväg 53 i höjd med Lilla Nyby, Eskilstuna. Bilen fick skador på bakrutan och vindrutan på passagerarsidan. Inga personskador är rapporterade. Älgen dog på platsen.

00:11 Polispatrull stoppade på eget initiativ en bil för fordons- och förarkontroll. Vid kontrollen upptäcktes att föraren, en man i 18-årsåldern, saknade körkort. En anmälan om olovlig körning kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Information om pressnumret idag:

Presstalespersonerna är på möte klockan 09:30-15.

Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.