21 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

00:11 Misshandel, Mölndal
En målsägare i 15-årsålder blev misshandlad på Eklanda back i Mölndal. Pojken blev överfallen av okända killar i övre tonåren på en busshållplats. En av de okända gärningsmännen ska ha använt en silikonspray och en tändare och bränt målsägaren i ansiktet. Målsägaren fick uppsöka sjukhus med lindriga brännskador. Polis har upprättat en anmälan om misshandel.  

01:41 Misshandel, Göteborg
Ordningsvakter på The Irish Embassy på Östrahamngatan grep en man misstänkt för misshandel. Mannen hade tagit strypgrepp på en kvinna. Inga uppgifter om skadeläge. 

02:56 Våldtäkt, Göteborg
Polis larmades om en våldtäkt på en restaurang/nattklubb på Vasagatan i Göteborg. En kvinna ska enligt uppgifter till polisen ha blivit våldtagen på dansgolvet och på toaletterna på stället. Ingen misstänkt i nuläget. Kvinnan har förts till sjukhus för undersökning och en anmälan om våldtäkt är upprättad.   


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.