21 januari 07:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 70 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:15 Polisen larmades till en adress i Bor, Värnamo med anledning av en misshandel i en bostad. Enligt larmet ska en man i 50-årsåldern ha slagit en för honom känd kvinna. Kvinnan ska enligt uppgift inte ha behövt uppsöka vård. Mannen greps på platsen och fick följa med polispatrullen. Han är misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

23:00 Polispatrull stoppade på eget initiativ en bil för fordons- och förarkontroll på Nydalavägen, Värnamo. Vid kontrollen misstänktes att föraren, en man 35-årsåldern var påverkad. Mannen fick följa med patrullen för provtagning och är misstänkt för drograttfylla.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.