21 januari 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 102 ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:03 Polisen larmas till Resecentrum i Norrköping med anledning av ett ärende. En man ska enligt uppgift ha öppnat en bildörr och försökt rycka ut kvinnan som satt i den. Kvinnan, som är i 35-årsåldern, fick hjälp av andra personer som fanns på platsen och mannen lämnade då platsen. När polispatrull kom till platsen återvände den misstänkte mannen och han kunde då omhändertas av polis. Mannen, som är i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till misshandel samt ringa misshandel.

Utöver detta ar polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.