22 januari 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 50 ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23:04 Polispatrull stoppade på eget initiativ en personbil för fordons- och förarkontroll på Thorildgatan, Eskilstuna. Vid kontrollen misstänktes att föraren var påverkad. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick följa med polispatrullen för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylla.

02:23 Polispatrull stannar till vid en person på Södertäljevägen, Strängnäs, som uppger sig ha blivit avtvingad sin jacka av 3-4 maskerade personer. Det kommer att skrivas en anmälan om rån. Det finns inga misstänkta i ärendet.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.