22 januari 09:31, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer några ärenden som polisen i Värmlands län hanterat under natten.

Karlstad

02:20: Polis fick information om bråk och stök på en krog i Karlstad. En person fick följa med för provtagning efter att ha uppvisat tecken på drogpåverkan och misstänks för ringa narkotikabrott avseende eget bruk och innehav och en annan person blev avlägsnad från platsen. 

Kristinehamn

02:08: Polisen blev stoppad av en man i centrala Kristinehamn som uppgav att han blivit utsatt för rån av en gärningsman. Händelsen ska ha inträffat ca 1,5 timme innan det rapporterades till polisen. 

Torsby 

01:16: Polis larmades till ett bråk i Torsby. Innan polisen anlände hann några av de inblandade lämna platsen i en bil. Polisen fick stopp på bilen och föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för rattfylleri. Ytterligare några personer som var inblandade i bråket tog sig till en bostad dit polisen larmades av en person som hört en pågående misshandel i bostaden. En man i 30-årsåldern greps misstänkt för misshandel och anhölls senare av åklagare. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.