Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

24 januari 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 59 ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval:

22:28 Polisen larmades till Ringdansen i Norrköping. Enligt larmet har ett antal personer kommit fram till en man, verbalt hotat honom och därefter stuckit honom med ett vasst tillhygge. Mannen, som är i 30-årsåldern, kunde själv larma polis. En anmälan om grov misshandel och försökt till grov utpressning kommer att skrivas. Polisen kommer nu jobba vidare med ärendet och bland annat göra en brottsplatsundersökning samt prata med vittnen som kan ha sett eller hört något.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.