24 januari 18:49, Misshandel, Göteborg

En person får en spark mot bröstet. En person gripen misstänkt för ett flertal misshandlar under kvällen.

Vi får in ett larm om att en gärningsperson har gett sig på en man på Linnégatan och riktat en spark mot bröstkorgen. Mannen lyckas dock värja sig med armarna. Gärningspersonen lämnar sedan i riktning mot Järntorget. Inga uppgifter om allvarligare skador eller ambulansbehov. Polis åker till platsen.

Polis är på plats på Linnégatan i samband med ett trafikhinder. I anslutning till platsen ser patrull hur en gärningsperson ger sig på en man. De ingriper mot gärningspersonen. Det visar sig sedan att signalementet stämmer överens med tidigare fall av misshandlar under kvällen. Gärningspersonen grips misstänkt för misshandeln och den tidigare misshandeln på Linnégatan samt ytterligare två misshandlar under kvällen, Karl Johansgatan 17:31 samt en misshandel på vid Olskrokstorget 18:31, där en man blev slagen i ansiktet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.