25 januari 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Kl 00.55 Varberg, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmas till Mentorsvägen där det enligt SOS ska pågå en bilbrand. Bilen/bilarna ska stå parkerade vid Mariedalskolan, två bilar skadade. Räddningstjänsten släcker och polisen kontaktar bilägarna bilarna. Inga kända personskador. Polisen söker även med hund i närområdet, ingen gripen. Anmälan upprättas med rubricering skadegörelse genom brand. 

Kl 02.23 Halmstad, inbrottsstöld i bostad
Polis kallas till en villa på Nordbanegatan efter det att villaägaren mött två okända personer i när han kommit hem, inne i bostaden. De två gärningsmännen försvann från platsen omedelbart och det är oklar om de kommit över något gods. Villaägaren har även hittat en fönster som är uppbrutet/krossat glas. 
Polis åker till platsen och man söker med hund. Man får upp spår men man lyckas inte gripa någon. Polisen har dock beslagtaget och säkrat vissa spår. Anmälan grov stöld genom inbrott. Oklart vad som kan ha tillgripits.  

Kl 03.46 Halmstad, inbrottsstöld i garage/fyra gripna
Vittne tillkallar polis efter det att man sett hur några män brutit sig in i ett garage vid Långhusallén. Det rör sig om flera män som del varit inne i garaget men någon/några har även väntat utanför i en bil. Man kan även se hur man lastat in gods i bilen. 
När polisen kommer fram så springer flera män, troligen fyra stycken från brottsplatsen. Bilen anträffas som gärningsmännen kommit i. Det konstateras inbrott i garaget. Flera polispatruller finns på plats och hund spårar. Hunden kan följa de flyende gärningsmännen som strax därefter kan gripas. Det rör sig om fyra män samtliga runt 20 år. Samtliga misstänkta för inbrottstöld.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.