25 januari 07:23, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Under natten har det inte skett några grövre brott. Nedan följer ett urval av ärenden som vi har hanterat

Ofredande, Mora kl. 23.27

En man är misstänkt för att ha kastat sten och snöbollar mot en annan mans bostad i Hånåkni. Polisen har varit på plats och de skriver en anmälan om ofredande. Den misstänkta mannen var inte kvar på plats när polisen kom dit.

Narkotikabrott, Mora kl. 01.36

En man och en kvinna är misstänkta för att ha använt narkotika i Rödmyren. Mannen, som är i 40-årsåldern, är även misstänkt för brott mot knivlagen samt för innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Kvinnan, som är i 45-årsåldern, är även hon misstänkt brott mot knivlagen förutom ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Skadegörelse, Malung-Sälen, kl. 01.43

En man i 20-årsåldern är misstänkt för skadegörelse på en restaurang i Lindvallen efter att han har gjort sönder ett brandlarm.

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 02.24

En man i 20-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika på en restaurang i Lindvallen. Mannen fick åka med för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Olaga intrång, Falun kl. 04.47

Två män, båda i 30-årsåldern, är misstänkta för brott efter att de har varit inne på en byggarbetsplats. Den ena mannen är dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott, genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika, och brott mot knivlagen.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, omhändertagit en person enligt LOB, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.