25 januari 07:25, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet utan grövre brott. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Olaga intrång, Örebro kl. 02.23

En man i 55-årsåldern är misstänkt för att olovligen ha tagit sig in på ett område som tillhör ett företag på norr. Mannen är avvisad från platsen, av polispatrullen.

Stöld ur fordon, Karlskoga kl. 03.18

En patrull stoppar ett fordon i Skranta och vid kontroll av personerna i bilen, två män 20-årsåldern, så stämmer de in på signalement på två män som är misstänkta för stöld ur en parkerad bil i Karlstad tidigare under natten. De båda männen blir gripna och efter förhör kommer en åklagare att fatta beslut om de ska vara fortsatt anhållna eller inte.

Rattfylleri, Örebro kl. 03.38

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd på Öster. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 23 personer eller fordon, hanterat tre viltolyckor utan personskada och hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.