26 januari 06:48, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

03:25, trafikolycka, Halmstad
Föraren av en personbil för möte med en annan bil som kommer i hög hastighet på Åttingsstigen. Föraren blir tvungen att väja och kolliderar då med ett stillastående fordon. Föraren av den mötande bilen avviker från platsen. Polis larmas till platsen och en anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov.

01:18, rattfylleri, Halmstad
En patrull stoppar en bil på E6 vid Kvibille i södergående riktning. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

22:03, stöld/inbrott, Halmstad
Väktare upptäcker en gärningsperson som gör inbrott i en lokal på Kungsgatan. Gärningspersonen lämnar i riktning mot Strandgatan och väktaren följer efter. En patrull kan sedan säkra mannen vid korsningen Kungsgatan/Kaptensgatan. Mannen grips misstänkt för försök till stöld.

Misshandel i relation, polisområde Halland
Vi får larm om ett bråk mellan en kvinna och en man i en bostad. Polis åker till den aktuella adressen. I lägenheten finns det sönderslagna saker. Mannen grips misstänkt för misshandel, skadegörelse, olaga hot samt narkotikabrott eget bruk. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

Misshandel i relation, polisområde Halland
En kvinna larmar polisen och uppger att hennes sambo har slagit henne samt hotat henne. Patrull åker till den aktuella adressen. De tar upp en anmälan om motanmälan om ringa misshandel. Mannen misstänks även för olaga hot. I bostaden finns också ett barn och bägge parter misstänks för barnfridsbrott. Inga uppgifter om skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.