26 januari 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01.24 Polis larmades med anledning av ett inbrottslarm hos ett byggföretag i Flen. Två personer hade, via ett kameralarm, setts befinna sig inne på företagets område. När polis kom fram till området kunde två personer lokaliseras liggandes i ett fordon. Vid kontroll fattades misstankar om att dessa två, båda män, var inblandade i inbrottet. Männen som är i 20- respektive 35-årsåldern greps på platsen och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder. De båda är misstänkta för olaga intrång samt försök till stöld och har anhållits under morgonen efter beslut av åklagare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden som exempelvis trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.