28 januari 07:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 65 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:29 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bil på riksväg 26 Hestra, Gislaved. Vid kontrollen fattade poliserna misstankar om att bilen var stulen. Föraren, en man i 50-årsåldern, greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Senare anhölls mannen. Bilen togs i beslag.

04:25 Polisen larmades angående ett pågående bråk utomhus i området Väster i Jönköping. Flera polispatruller åkte till platsen. Två män, båda i 20-årsåldern, har gripits misstänkta för misshandel. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. I detta ärende är det två målsäganden, det är också två män i 20-årsåldern. En av de drabbade männen fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga detaljer om skadeläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.