29 januari 07:11, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

22.01 Örebro. Trafikbrott. Man, tjugo år, misstänkt för grov olovlig körning. Framfört personbil utan behörighet.

22.46 Örebro. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri efter kontroll Västhaga.

22.48 Laxå. Trafikbrott. Man i fyrtiofemårsåldern misstänkt för grov olovlig körning.

23.19 Kumla. Trafikbrott. Man i tjugoårsåldern uppger fel identitet vid kontroll. Saknar körkort, anmälan olovlig körning. Befintligt körkortstillstånd omhändertaget.

23.34 Karlskoga. Rattfylleri. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll i Karlskoga. Körkort omhändertaget. Även misstänkt för narkotikabrott eget bruk och olovlig körning.

23.43 Hällefors. Rattfylleri. man, tjugo år, misstänkt för rattfylleri. Beslut om kroppsbesiktning. Bilnycklar i beslag.

02.09 Örebro. Misshandel. Man i trettioårsåldern misstänkt för misshandel efter att ha bråkat med entrevärd på krog. Bojad av ordningsvakt, överlämnad till polis som omhändertog för fylleri enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusad person).

04.17 Örebro. Stöld fordon. En bil tillhörande ett logistikföretag stulet. Påträffat efter en dryg timme på annan plats. Anmälan tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Totalt sett natt utan grövre våldsbrott. En del krogrelaterat stök, högtspelande musik och trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.