03 januari 07:40, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet från klockan 22:00.

23:30 Trafikbrott, Skellefteå
En patrull stoppar en personbil som ej använt blinkers. Föraren får en obot (böter).

23:47 Våld/hot mot tjänsteman, Umeå
Ordningsvakter tillkallar polis efter att två män gjort våldsamt motstånd i samband med ett ingripande. Två anmälningar om våld/hot mot tjänsteman samt två anmälningar om ringa narkotikabrott upprättas.

00:20 Trafikolycka vilt, Umeå
Fordon som kolliderat med ett rådjur på Bölevägen i Röbäck. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

00:45 Överträdelse av kontaktförbud, Skellefteå
En man som har ett kontaktförbud mot en kvinna försöker ta kontakt med henne under kvällen. Patrull anträffar mannen och griper honom misstänkt för överträdelse av kontaktförbud.

00:45 Trafikolycka vilt, Dorotea
Personbil som kolliderat med ett rådjur i Västra Ormsjö, Dorotea kommun. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

04:30 Trafikolycka vilt, Vännäs
Personbil som kolliderat med ett rådjur på väg E12 i Vännäsby. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

05:13 Misshandel, Umeå
Polis larmades till bråk i en bostad Öst på stan i Umeå. Två män greps i lägenheten och en anmälan samt en motanmälan om grov misshandel har upprättats. Båda männen behövde uppsöka sjukhus för vård efter händelsen. Den ena mannen avfördes med ambulans från lägenheten, medan den andre skjutsades av polispatrull. Polis har även hållit förhör med vittnen till händelsen.

07:00 Trafikolycka vilt, Skellefteå
Lastbil som kolliderat med en älg i Åsen, Åsträsk. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.