03 januari 08:33, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet från klockan 22:00.

22:35 Rattfylleri, Åre
I samband med en trafikkontroll i Björnänge blåste en man positivt i polispatrullens sållningsinstrument. Mannen medtogs för provtagning och förhör. En anmälan om rattfylleri har upprättats.

22:46 Trafikolycka vilt, Strömsund
Personbil som kolliderat med en älg på väg E45 i Hoting. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

01:28 Trafikbrott, Östersund
En patrull stoppade en personbil i Kyrkås där föraren visade sig sakna körkort. En anmälan om olovlig körning utfärdades. Senare under natten, klockan 02:52, stoppades samma förare i Ragunda kommun. En anmälan om grov olovlig körning upprättades denna gång.

05:42 Trafikolycka vilt, Krokom
Fordon som kolliderat med ett rådjur i höjd med Österbacken, Alsen. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

06:23 Trafikolycka vilt, Östersund
Fordon som kolliderat med ett rådjur på Fäbodleden i Torvalla. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.