04 januari 06:32, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

02:42, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Munspelsgatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Han saknar dessutom körkort och misstänks även för olovlig körning.

02:25, brand, Munkedal
Vi får in ett larm om att en lastbil brinner på en parkering på Håbyvägen. Inga uppgifter om att någon har kommit till skada. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

01:34, arbetsplatsolycka, Herrljunga
Polis och ambulans larmas till ett företag på Falköpingsvägen med anledning av att en person har blivit fastklämd mellan en vägg och en truck. Mannen är vaken och talbar och har enligt uppgift skadat underbenet samt foten. En anmälan om arbetsplatsolycka är upprättad.

00:32, misshandel, Göteborg
En man blir misshandlad och hotad vid hållplats i Härlanda. Polis och ambulans larmas till platsen. Mannen har blivit slagen i ansiktet och blöder från munnen. Gärningspersonen ska enligt uppgift försvunnit till fots i riktning mot Redbergsplatsen. Patrull söker av området, men utan att anträffa någon gärningsperson. Mannen förs till sjukhus i ambulans. En anmälan om misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.