04 januari 07:37, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet från klockan 22:00.

22:33 Trafikolycka vilt, Robertsfors
Personbil som kolliderat med ett rådjur på E4 i Grimsmark. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

23:38 Fylleri, Umeå
Polis kallades till centrala Umeå för att omhänderta en alkoholpåverkad kvinna. Patrullen skjutsar henne till sjukhusets tillnyktringsenhet.

01:36 Trafikolycka vilt, Vännäs
Personbil som kolliderat med ett rådjur på riksväg 92 mellan Penglund och Högbäck. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

03:01 Trafikolycka vilt, Robertsfors
Lastbil som kolliderat med flera renar på E4 i Gumboda. Inga personskador rapporterades. Den aktuella samebyn har kontaktats.

03:27 Stöld/inbrott, Umeå
Samtal inkommer från boende i en villa på Berghem om att två personer krossat en ruta på husets altan. När de boende vaknar så springer personerna från platsen. Polis har varit på plats och säkrat spår samt hållit förhör med målsägande. En anmälan om försök till inbrottsstöld har upprättats.

03:37 Stöld/inbrott, Umeå
Bara minuter efter det första inbrottsförsöket så inkommer ytterligare ett samtal från Berghem, från en adress i närheten av den föregående. Där har en ruta på husets baksida krossats. Hundpatrull tillkallas och spårar, men anträffar ingen person. Däremot så har flera föremål tagits i beslag för analys och flertalet spår har kunnat säkras. En anmälan om försök till inbrottsstöld har upprättats även i detta ärende.

04:00 Trafikolycka vilt, Vindeln
Personbil som kolliderat med ett rådjur på länsväg 363 i Avanäs. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

Under natten har även flera trafikkontroller genomförts runt om i länet och flertalet personer har kontrollerats av polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.