04 januari 07:38, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 55 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

01:02 Polisen larmades till ett företag på Skäggebyvägen i Finspång med anledning av ett aktiverat larm. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom ett fönster. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt för brottet. En brottsplatsundersökning har genomförts.

01:17 Polisen larmades till en adress i Linköping med anledning av ett bråk inomhus. En man, som är i 30-årsåldern, misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för misshandel. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. Kvinnan var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om kvinnans skadeläge.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.