04 januari 07:38, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 45 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

03:18 Polisen larmades till en adress i Mariefred i Strängnäs kommun med anledning av ett bråk inomhus. En man och en kvinna ska ha bråkat med varandra, de har någon form av relation till varandra. Båda misstänks för att ha misshandlat varandra, minst ett tillhygge ska ha använts. Två anmälningar gällande grov misshandel har upprättats. I den ena anmälan är mannen misstänkt och kvinnan är målsägande, i den andra anmälan är det tvärtom. Ingen har gripits. Utredningar pågår för att få mer klarhet i vad som inträffat. Mannen är i 35-årsåldern och kvinnan är i 50-årsåldern. Kvinnan fördes till sjukhus, det ska inte röra sig om livshotande skador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.