04 januari 07:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Malung-Sälen

00.06: I Lindvallen stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

00.30: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för försök till våld mot tjänsteman alternativt våld mot tjänsteman vid en nattklubb i Lindvallen. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

Hedemora

22.32: Det upprättas en anmälan om skadegörelse genom brand efter att det börjat brinna på en balkong i centrala Hedemora efter att fyrverkerier skjutits in på balkongen.

Avesta

01.24: En man i 35-årsåldern anträffas knivskuren och förs till sjukhus. En kvinna i 40-årsåldern kan gripas misstänkt för misshandel och hon sitter numera också anhållen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.