04 januari 08:15, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet från klockan 22:00.

22:54 Trafikbrott, Timrå
Samtal inkommer om flera bilar som sladdar omkring på parkeringen intill idrottshallen i Sörberge. Ibland har de även kört runt i närliggande villakvarter. Många ungdomar befinner sig på platsen när patrull anländer. Poliserna samtalar med dem och påtalar olämpligheten i att busköra. Ingen anmälan upprättas.

00:21 Trafikbrott, Timrå
Ytterligare samtal om buskörning inkommer från arenan i Sörberge där en buskörande A-traktor enligt uppgift ska framföras i alldeles för hög hastighet. Polis får träff på fordonet och söker kontakt med den minderårige förarens vårdnadshavare. En anmälan om oro för barn enligt 14 kap 1§ Socialtjänstlagen upprättas.

04:55 Misshandel, Sundsvall
Polis kallas till en bostad där två personer bråkat med varandra. En anmälan om misshandel upprättas.

06:15 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Trafikkontroll på Krokvägen i Gullänget. Samtliga kontrollerade fordon utan anmärkning.

06:17 Stöld annan, Sundsvall
I samband med ett ingripande på en adress i Sundsvall så anträffas en elcykel som misstänks vara stulen. Efter kontroll så kontaktas den person som står skriven som ägare till cykeln och den visar sig mycket riktigt ha tillgripits under natten. Cykeln tas i beslag för återlämnade till ägaren. En anmälan om stöld har upprättats.

Under natten har även flera trafikkontroller genomförts runt om i länet och flertalet personer har kontrollerats av polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.