05 januari 07:19, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:27 Viltolycka, Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 537, Hede. Inga personskador rapporteras.

22:59 Viltolycka, Härjedalen:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 315, Vemdalsskalet. Inga personskador rapporteras.

01:50 Viltolycka, Ragunda:
Polisen får in en anmälan om att ett fordon kolliderat med ett rådjur i Krångede. Personskador av oklart slag rapporteras.

03:33 Trafikolycka, Bräcke:
Larm om att en lastbil kört av vägen på E14, Bensjö. Polispatrull beordras till platsen. Föraren klagar på ryggsmärta och kontrolleras av ambulanspersonal, men förs inte till sjukvård. Föraren ordnar själv med bärgare. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

04:33 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 336 mellan Krok och Bratteggen. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.