05 januari 07:44, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:21 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil med släp kolliderat med ett rådjur på länsväg 364, Långviken. Inga personskador rapporteras.

23:27 Ofredande, Umeå:
Polispatrull beordras till Rådhustorget där en berusad/påverkad man varit stökig mot personal på en restaurang. Mannen anträffas och omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande ofredande upprättas.

01:28 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E4 strax nor om Ånäset. Inga personskador rapporteras.

02:37 Viltolycka, Robertsfors:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 364, Lappvattnet. Inga personskador rapporteras.

04:08 Viltolycka, Lycksele:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på länsväg 365, söder om Bratten. Inga personskador rapporteras.

05:13 Viltolycka, Vindeln:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 363, Vindeln. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.