05 januari 08:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Här kommer ett urval av nattens händelser.

01:33 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Frans Bloms gata i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en parkerad bil ha börjat brinna. När polis anlänt till platsen visade det sig att även två närliggande bilar fått skador. Räddningstjänsten släckte branden och för polisens del kommer en anmälan om skadegörelse genom brand att skrivas. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen och det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, fylleri, mindre trafikolyckor utan misstanke om brott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.