06 januari 07:36, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:36 Drograttfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil på Östermalm misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

02:14 Olovlig körning, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil i Stenstan framkommer att föraren, en man, inte har behörighet att köra bil. Förhör hålls och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

02:22 Trafikolycka, Sollefteå:
Polispatrull uppmärksammar en personbil som kört in i ett räcke på riksväg 87/Näverdalsvägen. Ingen person uppges ha skadats. Bilen flyttas så att den inte står trafikfarligt till. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

02:33 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Tunavägen/Uttervägen, Kvissleby. Inga personskador rapporteras.

03:36 Drograttfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil på E4 misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

Övrigt:
En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.