06 januari 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här följer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 47 ärenden som rör Jönköpings län. 

23:41 Polisen, räddningstjänst och ambulans larmades till Junegatan i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet hade två personbilar kolliderat. Föraren av den ena bilen blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, är misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och grov olovlig körning. Kvinnan fick avföras med ambulans till vården för kontroll. Polisens presstjänst har ingen ytterligare information om skadeläget.

04:25 Viltolycka mellan personbil och en älg på riksväg 30 i höjd med Vrigstad, Sävsjö. Bilen ska ha fått krosskador fram. Inga personskador är rapporterade. Älgen skadades i samband med kollisionen och eftersöks av jägare.

05:20 Polisen fick kännedom om en misshandel som ska ha skett inomhus i Jönköpings kommun. Enligt uppgifter ska en man ha misshandlat en för honom känd kvinna. Mannen, som är i 45-årsåldern greps misstänkt för misshandel. Kvinnan ska inte ha behövt uppsöka vård till följd av händelsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.