07 januari 07:50, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

00.52: En man i 20-årsåldern får böter för att ha spelat hög musik från sitt fordon i Sörby.

01.51: En patrull kallas till en adress i Örebro med anledning av en misstänkt misshandel. På plats grips en man i 50-årsåldern misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Kvinnan fick skjuts av en patrull till akuten för kontroll av sina skador.

02.10: Vid korsningen Hertig Karls Allé och Västra Nobelgatan inträffade en trafikolycka mellan två personbilar. Åtta personer ska ha varit inblandade och det beställdes bärgare för båda bilarna.

05.38: En bil fick under morgonen sladd på riksväg 50 norr om Hovsta och körde in i mitträcket. Föraren ska inte ha behövt ambulansvård och strax efter 06 var bärgare på plats för att flytta bilen.

Nora

00.06: På länsväg 244 stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.