08 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är  på plats.

22.46 Trollhättan, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Göteborgsvägen med anledning av en brand i ett flerfamiljshus i en lägenhet. Räddningstjänsten släcker och alla i huset kan bo kvar i sina lägenheter förutom de som bor i den drabbade lägenheten. Inga personskador och polisen misstänker inget brott.

04.30 Göteborg, narkotikabrott
Mellan 03.00 och 04.30 vid fem tillfällen så larmas polis till The Irish Embassy Pub vid Östra Hamngatan med anledning av att ordningsvakterna gripit gäster misstänkta för narkotikabrott. 

04.55 Mölndal, stöld genom inbrott
Vid Jungfruplatsen är det någon som krossar en ruta till restaurang Thai Fasai. Vid platsen anträffas en kofot som tas i beslag. Lite oklart vid anmälningstillfället om något saknas från restaurangen.

05.48 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Ängsväktaregatan är det någon som bryter sig in på lagret till Bagaren & Kocken. Stor oreda på lagret och oklart vad som saknas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.