08 januari 08:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

00.14 Polis larmades av SOS med anledning av en trafikolycka i Hagsätter, Stavsjö. En personbil hade kört av vägen och in i ett träd. Fyra personer färdades i bilen. En person skjutsades till sjukhus, av en privatperson, för kontroll. Personen bedömdes vara lindrigt skadad. Det finns ingen misstanke om brott bakom olyckan.

04.41 Polis larmades till Östra Åsgatan, Eskilstuna, med anledning av ett pågående inbrott i förrådsutrymmen. Obehöriga personer hade setts befinna sig i lokalen och dörrar var uppbrutna. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är i nuläget oklart vad som har stulits. En person, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.