08 januari 08:14, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

Under lördagskvällen fick polisen vetskap om en misstänkt våldtäkt som inträffat inomhus på en mindre ort i länet. Händelsen hade inträffat tidigare under kvällen. En man, som är i 25-årsåldern, greps av polis och anhölls senare efter beslut av åklagare. Ärendet är åklagarlett. Polisens presstjänst har inga ytterligare uppgifter att lämna i ärendet.

04.25 Polis larmades med anledning av ett bråk i en bostad i Finspångs kommun. Enligt larmet hade en man misshandlat en kvinna. När polis kom fram var det lugnt på platsen. Mannen är misstänkt för misshandel och han avlägsnades från platsen.

Polispatrullerna har även hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller samt personer med psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.