08 januari 08:19, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Trafikolycka, Robertsfors:
Larm om trafikolycka på E4, Lillåbron. Det är en singelolycka med en personbil. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person har skadats. Föraren har själv tillkallat bärgare. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

00:55 Misshandel, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en krog i centrala Skellefteå där en man uppges ha misshandlat en annan man och misstänks även vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och omhändertas sedan enligt LOB. Den misshandlade mannen får skjuts av patrull till sjukvård.

Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel samt ringa narkotikabrott upprättas. 

03:17 Misshandel, Umeå:
Polispatrull beordras till en adress på Mariedal med anledning av en misstänkt misshandel. En man uppges ha misshandlat en annan. Förhör hålls och en anmälan upprättas. Det har inte funnits något behov av ambulans.

Övrigt:
Utöver ovanstående har två personer omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.