09 januari 07:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 40 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:48 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Oppundavägen i Skogsborg, Katrineholm. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning.

23:17 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Mats Ålännings gata i Torshälla, Eskilstuna. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. Mannen fick följa med för provtagning.

03:47 Polisen larmades om en brand på Källmogatan i Katrineholm. Det var en parkerad bil som brann. En annan bil i närheten ska ha skadats i samband med händelsen. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand, ingen person ska ha skadats fysiskt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.