Sök
Stäng Meny

28 juli 15:46, Bråk, Stenungsund

Bråk på badplats på Stenungsön.

Polis larmas till en badplats på Stenungsön. Enligt flera vittnen ska det pågå ett större bråk på platsen. Man ska slåss med tillhyggen och någon uppges vara skadad. Ca 15 personer ska vara involverade. Det ska röra sig om folk i olika åldrar från barn till äldre. Möjligen några familjer. Någon uppges vara skadad och lämna i bil. 

Polis anländer och man finner någon med skador, dock relativt lindriga. Det är väldigt rörigt och svårt att få grepp om vad som inträffat. Möjligen har en kniv varit synlig samt en domkraft som använts som tillhygge. Dock inget behov av ambulans. 

Situationen är svår att reda ut och patruller på plats skriver anmälan om försök till grov misshandel/motanmälan misshandel. En domkraft tas i beslag. Ingen gripen. Behov av tolk föreligger. Förhör genomförs på platsen.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.